Семінар: Нове у законодавстві України щодо виробництва та обігу харчових продуктів, державне регулювання якості та безпечності харчових продуктів.

28 квітня 2017 року

У зв’язку зі змінами у вітчизняному законодавстві щодо безпечності та якості харчових продуктів, чисельними запитами операторів ринку харчової продукції з цих питань, ДП “Тернопільстандартметрологія” спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області 28 квітня проводять науково-практичний семінар на тему: “Нове у законодавстві України щодо виробництва та обігу харчових продуктів, державне регулювання якості та безпечності харчових продуктів”.

 Запрошуємо взяти участь усіх зацікавлених в розгляді запропонованої тематики.

 Під час семінару буде розглянуто:

 – Зміни у сфері технічного регулювання. Добровільне застосування стандартів як запорука високого рівня відповідальності виробника. Особливості застосування технічних умов на сучасному виробництві. Вимоги до маркування;

– Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках – як запорука безпечності харчового продукту;

– Нормативно-правові акти та інші документи, необхідні для роботи суб’єктів господарювання. Відповідальність суб’єктів господарювання за порушення вимог законодавства у сфері обігу харчових продуктів;

– Загальні гігієнічні вимоги щодо виробництва харчових продуктів та поводження з ними;

– Основні вимоги до метрологічного забезпечення підприємств харчової галузі.

 Телефони для довідок: (097) 747 13 43 – Дмитренко Орися Стефанівна, (0352) 52 79 36, (050) 377 58 09 – Сернецька Ольга Юріївна, (0352) 52 18 14, (067) 798 79 69 – Дністрян Олександр Степанович.