До уваги рестораторів!
З огляду на почастішання фактів харчових отруєнь під час святкових заходів у закладах ресторанного господарства, ДП «Тернопільстандартметрологія» звертає Вашу увагу на доцільність здійснення періодичних досліджень готової продукції, напівфабрикатів, що виготовляються чи використовуються у закладі, за показниками якості та безпеки (вміст токсичних елементів, мікробіологічні показники). Такі послуги може надати наша випробувальна лабораторія, яка акредитована в Національному агентстві з акредитації України, як орган з оцінки відповідності згідно з вимогами ДСТУ ISO/IEC 17025.
Така співпраця дасть Вам можливість:
– здійснювати внутрішній контроль якості виготовленої продукції;
– оцінити та зменшити ризики виникнення ситуацій, що призводять до випадків порушення санітарних правил і норм;
– гарантувати споживачам якісну продукцію;
– залучати нових клієнтів.
Детальну інформацію можна отримати у фахівців сектору стандартизації ДП «Тернопільстандартметрологія»
за тел. (0352) 25-28-36, 25-48-87, 52-61-36.