ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ТА ІМПОРТЕРІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ!

З метою гармонізації вітчизняного законодавства з Регламентом Європейського Союзу від 19 грудня 2006 року №1881/2006 про встановлення максимального рівня вмісту певних забруднюючих речовин у харчових продуктах в Україні прийнято Державні гігієнічні правила і норми «Регламент максимальних рівнів окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах».
Цей документ встановлює максимальні рівні окремих забруднюючих речовин у харчових продуктах. Регламент застосовується для всіх операторів ринку, які виробляють харчові продукти, зазначених у додатку до регламенту.
Харчові продукти та/або інгредієнти не можуть перебувати в обігу, якщо вони містять забруднюючі речовини з перевищенням максимальних рівнів, наведених у додатку до регламенту.

Доводимо до відома усіх господарюючих суб’єктів, що випробувальна лабораторія ДП «Тернопільстандартметрологія», акредитована на відповідність вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025, в повному об’ємі проводить дослідження вмісту забруднюючих речовин.
Зокрема, лабораторія має технічну можливість визначати вміст певних забруднюючих речовин. При цьому, високий професіоналізм персоналу гарантує достовірність результатів випробувань.
Усіх, кого зацікавила ця інформація, запрошуємо до взаємовигідної і конструктивної співпраці!
З питань проведення досліджень продукції звертатися за адресою:
М. Тернопіль, вул. Оболоня, 4, тел.. 52 23 87