COVID-19 ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВООЗ РОЗРОБИЛО ТИМЧАСОВЕ КЕРІВНИЦТВО ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

В умовах пандемії COVID-19, спричиненої вірусом SARS-CoV-2 світ перейшов на дистанційних режим існування — віддалена робота, онлайн-дискусії та зустрічі в Інтернеті стали звичайною практикою. Однак працівники харчової промисловості не мають можливості працювати з дому і зобов‘язані продовжувати працювати на своїх звичних робочих місцях.
Підтримка здоров‘я та безпеки всіх робітників виробництва та постачання продуктів харчування має вирішальне значення для виживання в умовах поточної пандемії.
Саме тому Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) розробила тимчасові рекомендації для операторів ринку, діяльність яких пов’язана харчовими продуктами.
ВООЗ продовжує уважно стежити за ситуацією щодо будь-яких змін, які можуть вплинути на це тимчасове керівництво. У разі зміни будь-яких факторів, ВООЗ видасть подальше оновлення інформації.
В іншому випадку, дія даного тимчасового керівного документу закінчується через 2 роки після дати публікації.

Завантажити тимчасові рекомендації