У НАС ВИ МОЖЕТЕ ПЕРЕВІРИТИ ЯКІСТЬ СПИРТІВ ТА АЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ

За оцінками спеціалістів близько 30% вітчизняного ринку спиртних напоїв займає фальсифікована алкогольна продукція. Внаслідок її вживання в Україні щорічно помирають 10 тисяч людей.
Харчовий етиловий спирт – основна сировина для виробництва алкогольних напоїв, тож саме від його якості залежить і якість готової продукції. Одним із найбільш розповсюджених способів фальсифікації горілки, коньяків та інших лікеро-горілчаних виробів є повна або часткова заміна харчового етилового спирту технічним, що містить завищену концентрацію сивушних олій, метилового спирту, альдегідів, кетонів, складних ефірів, фурфуролу та інших сполук. Саме ці органічні домішки нерідко стають причиною отруєнь алкоголем, у тому числі й зі смертельними наслідками. Та, нажаль, виявити їх концентрацію в алкогольних напоях можливо лише в лабораторних умовах, зокрема, шляхом застосування методу газово-рідинної хроматографії.
Випробувальна лабораторія ДП «Тернорпільстандартметрологія» акредитована Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 на компетентність щодо визначення мікрокомпонентів у спиртах і лікеро-горілчаних виробах та виявлення ознак фальсифікації алкогольних напоїв.
Запрошуємо виробників та імпортерів алкогольної продукції, а також торгівельні заклади до співпраці. Кваліфіковані фахівці нашого випробувального центру за допомогою сучасних методів та обладнання виконують фізико-хімічні випробування спиртів та алкогольної продукції на відповідність вимогам чинних нормативних документів і на предмет фальсифікації.
Ми гарантуємо нашим клієнтам високу точність і достовірність результатів випробувань, а також об’єктивність і неупередженість підходу, незалежність у прийнятті рішень та конфіденційність!
Більш детальна інформація за тел.: 52 23 87; е-mail: vl_csms@i.ua