Сектор повірки засобів вимірювальної техніки радіотехнічних та електричних величин проводить повірку фетальних моніторів та доплерів.

Найкращим і ефективним засобом спостереження та діагностики стану плода в утробі матері є фетальні монітори та доплери. Тому вони знайшли своє широке застосування в акушерських відділеннях і пологових будинках. В основі принципу роботи приладів лежить ефект Доплера, який забезпечує звукове моделювання серцебиття. Сигнал аналізується і відображається на дисплеї. Фетальні доплери дають інформацію про плід, таку-ж, як при прослуховуванні акушерським стетоскопом. Явна перевага Доплера – наявність електронного аудіо виходу, який дозволяє почути серцебиття майбутньої дитини не тільки лікарю, а й майбутнім батькам.

Спектр можливостей:

Вимірювання артеріального тиску і пульсу матері, ЕКГ, рівень кисню в крові і скорочувальна діяльність матки, проведення великої діагностики внутрішніх параметрів плода. Часто при багатоплідній вагітності та веденні складних пологів потрібні більш багатофункціональні моделі, оснащені глибоким автоматичним аналізом гістограми.

Доплери прості в застосуванні, компактні і дозволяють тривалий час спостерігати за рухом і серцебиттям плода, а також скороченнями матки. Таким чином, можна об’єктивно оцінити який стан плоду в період родових сутичок . Фетальні монітори мають теж призначення з тією лише різницею, що отримані дані виводяться на ПК і роздруковуються. Крім цього є вбудовані підказки і функція збереження даних. Даний вид сучасного обладнання є просто незамінним, оскільки дозволяє максимально швидко і точно оцінити стан плода. А також вчасно помітити будь-які патології і відхилення, що виникають у процесі родової діяльності.

Тел. для довідок   (0352) 52 79 27