Випробувальна лабораторія ДП «Тернопільстандартметрологія» запрошує до співпраці виробників продовольчої сировини та харчової продукції.

Якщо ви хочете підкорити ринки України та Європейського Союзу якісною та безпечною продукцією, давайте працювати разом! Адже якість та безпечність харчових продуктів і продовольчої сировини є одним із  основних факторів, що визначають здоров′я населення і збереження його генофонду.

Випробувальна лабораторія нашого підприємства є незалежною в оцінці якості та безпечності продукції та акредитована Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2017.  Свою компетентність лабораторія підтверджує отриманням позитивних результатів випробувань у міжнародних раундах професійного тестування.

Відповідно до норм європейського законодавства  лабораторія проводить  випробування:

а)     всіх видів  харчової продукції та продовольчої сировини (в тому числі  зерна, насіння олійних культур, зернопродуктів), а також напівфабрикатів, продукції  ресторанного господарства, тютюнових та лікеро-горілчаних виробів за показниками якості, безпеки та ГМО;

б) продукції промислової групи:

– посуду та виробів  керамічних, фарфорових, фаянсових і  скляних та посуду кухонного металевого;

– піномийних засобів і шампунів, товарів побутової хімії, парфумерно-косметичних засобів, засобів догляду;

– будівельних матеріалів та мінеральної сировини щодо  визначення активності  природних радіонуклідів;

– блоків віконних та дверних усіх типів, дверей металевих протиударних і цегли;

– теплопровідності будівельних матеріалів, виробів та конструкцій;

– склопакетів;

–  обладнання технологічного для харчової і м’ясомолочної промисловості, металообробного та деревообробного, техніки сільськогосподарської.

Лабораторія має багаторічний досвід роботи і у повній мірі забезпечена обладнанням, реактивами, нормативною базою, фахівцями високого професійного рівня для проведення випробувань

При потребі,  наші  спеціалісти нададуть консультації щодо  методик проведення випробувань різних видів продукції, складання та аналізу   рецептур і розрахунку показників  за рецептурами

На базі випробувальної лабораторії з метою підвищення кваліфікації можуть пройти стажування працівники виробничих лабораторій підприємств за індивідуально складеним планом.

Додаткову інформацію можна отримати за тел./факс.(0352) 52 23 87, 096 224 86 77, е-mail:  vlcsms@i.ua.