Випробувальна лабораторія ДП «Тернопільстандартметрологія» є  однією із найбільш потужних в Західному регіоні України. ЇЇ статус та  компетентність підтверджена  відповідною акредитацією. У 2014 році випробувальна лабораторія,  в  четвертий раз була акредитована НААУ, як орган з оцінки відповідності (ООВ) на відповідність вимогам ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 (атестат акредитації №2Н121 дійсний до 19.04.2019р.)  на проведення  широкого спектру  випробувань, в тому числі визначення фізико-хімічних  та  мікробіологічних показників всіх видів  харчової продукції та продовольчої сировини:

– вологи, жиру, кислотності, лужності, золи, вуглекислоти, густини, білку, хлоридів, цукру, сахарози, кольоровості, редукувальних , сухих та естрактивних речовин, крохмалю, кофеїну, нітратів, нітритів, концентрації водневих іонів-рН, кісткових вкраплень, кислотного, перекисного,  колірного та йодного числа, зернової, смітної та металомагнітної домішки, числа падання, кількості та якості клейковини, крупності помелу, ерукової кислоти та глюкозинолатів в ріпаку та ін.);

– мікрокомпонентів   спирту, горілок та  лікеро-горілчаних  виробів  і визначення їх  фальсифікації;

-жирно-кислотного складу жирів та олій рослинних і тваринних;

– всіх мікробіологічних показників.

Випробувальна лабораторія ДП «Тернопільстандартметрологія» також проводить випробуваня продукції промислової групи, а саме: іграшок дитячих, технологічного обладнання виробів керамічних та скляних, посуду з чорних та кольорових металів, засобів мийних, виробів парфумерно-косметичних, декоративної косметики, будівельних матеріалів, техніки с/г, профілів стальних гнутих, талевих листових гнутих, конструкцій бетонних, виробів полімерних, будинків мобільних.

Випробування продукції здійснюється:

  • з метою сертифікації та оцінки відповідності вимогам технічних регламентів;
  • на замовлення суб’єктів господарювання всіх форм власності;
  • за зверненням наглядових організацій;
  • за заявками фізичних осіб.

Провівши випробування своєї продукції у випробувальній лабораторії “Тернопільстандартметрологія”, ви отримаєте об’єктивні та достовірні результати випробувань. А якщо Ваша продукція відповідає вимогам нормативних документів, ви будете впевненими в якості та безпеці того, чим користуєтесь і що споживаєте.

На базі випробувальної лабораторії з метою підвищення кваліфікації можуть  пройти  стажування працівники Вашої  виробничої лабораторій за індивідуально складеним планом.

 

Додаткову інформацію можна отримати за тел.  (0352) 52 23 87,  (0352) 52 64 12,
       е-mail:  vl_csms@i.ua