НАДАЄМО ПОСЛУГИ ПІДПРИЄМСТВАМ,

ЯКІ БАЖАЮТЬ РОЗВИВАТИСЯ

Кожне підприємство, чи це промисловий гігант, чи це приватний підприємець, випускає свою продукцію для того, щоб її продати, тобто вийти з нею на ринок.

Долю підприємства вирішує власне ринок і одержаний прибуток.

Як вийти на ринок і як на ньому утвердитися, як стабільно бути на ринку?

Бути на ринку може бути лише якісний конкурентоздатний товар.

Підприємства-виробники можуть випускати продукцію згідно вимог державних стандартів (ДСТУ) і також мають право розробляти власні нормативні документи (технічні умови). При цьому основні вимоги щодо якості,  безпеки повинні бути не нижчі, ніж в ДСТУ.

Мета розробляння технічних умов – загальнодержавні вимоги конкретизувати для свого підприємства, а частіше закласти вищі вимоги з тим розрахунком щоб «моя продукція була краща, ніж у конкурента».

Допомогти розробити технічні умови на всі види продукції та послуг на високому професійному рівні, забезпечити їх облік та внесення до бази даних «Технічні умови України»  допоможуть спеціалісти нашого центру.

І не тільки технічні умови допоможуть розробити, а й технологічні регламенти, інструкції, карти, рецептури. Розробимо або перевіримо проект тексту маркування, посвідчень про якість, декларацій виробника тощо, одним словом, всіх тих документів, що стосуються якості та безпеки продукції.

Допоможемо, проконсультуємо з питань поставлення продукції на виробництво, організації контролю якості.

Наявність у нас акредитованої випробувальної лабораторії дозволяє   підприємствам області випробовувати сировину та готову продукцію, в тому числі за показниками безпеки.

Скористатися послугами нашої лабораторії можуть як виробники так  і споживачі, у яких виник сумнів у якості придбаної продукції.

Доводимо до підприємців свіжу інформацію про «нове» у законодавстві щодо якості на семінарах, які організовуємо.

З метою забезпечення ефективного доступу наших виробників до міжнародних і національних стандартів в Україні створено Головний інформаційний  фонд стандартів. ДП «Тернопільстандартметрологія» є  представником цього фонду в тернопільській області. Завдяки цьому фонду ми даємо змогу будь-яким установам, підприємствам різних форм власності, громадським об’єднанням, приватним особам ознайомитися з необхідними інформаційними матеріалами.

Інформуємо підприємців про нові стандарти та введені зміни до них. В нас можна придбати офіційні копії стандартів та змін до них.

Ті підприємства, які тісно співпрацюють у цій сфері з нами досягають позитивних результатів в галузі якості та конкурентноздатності своєї продукції.

Співпраця з нами  –  є часточкою успіху підприємств.

 

Це: ТОВ «Микулинецький «Бровар», ТДВ «Микулинецьке», ПП «Самогонна ресторація «Ковчег», ТОВ «Надзбруччяхліб», ФО-П Павліська Х.М., ПП «Захід-Хліб-Збут-2002»,  ФО-П Гросуляк Т.М.

 

Ці підприємства у постійному розвитку, освоюють нові види продукції, започатковують нові виробництва, створюючи нові робочі місця.

Продукцію оформляють в національному стилі, а маркування містить усю необхідну для споживача інформацію, аби він міг зробити свідомий вибір товару.

 

Їх продукція успішно конкурує на ринку нашої області та за її межами.

 

Продукція ТОВ «Микулинецький Бровар», «Самогонної ресторації «Ковчег» дуже часто є візитівкою нашого краю, відображаючи традиції національні і регіональні.

 

Названим підприємствам допомагають підтримувати стабільну якість продукції розроблені і впроваджені, за сприяння наших фахівців, системи управління якістю.

 

Так на ТОВ «Микулинецький «Бровар» функціонує сертифікована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів.  ПП «Самогонна ресторація «Ковчег», ПП «Захід-Хліб-Збут-2002» успішно розробляють і впроваджують таку систему.

 

Важливо те, що харчовим підприємствам необхідно поспішати з розробленням та впровадженням системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, оскільки згідно законодавства наявність такої системи на харчових підприємствах є обов’язковою.

Тільки шляхом системних підходів до вирішення проблеми якості на всіх стадіях виробництва можна сподіватися результатів. Лише такі підходи забезпечать виробникам  розширення ринків збуту, стабільне збільшення прибутків, а споживачам більш повне задоволення їх потреб і попиту у якісних товарах.

Саме так розуміють фахівці нашого центру запоруку успіху у бізнесі і саме в цьому напрямку ми і працюємо.

 

 

 

З питань стандартизації звертатися за адресою:  м.Тернопіль, вул. Оболоня,4,  к. 603,605

тел: (0352) 52-79-39, 52-61-36, 25-48-87, 25-28-36,

email: informte@ukr.net