Відповідно до вимог  ДСТУ 3946-2000 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення» та ДСТУ 4582:2006 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення» підставою для постановки нових видів продукції на виробництво є АКТ (протокол) приймальної регіональної дегустаційної комісії.  Запрошуємо виробників харчової продукції подавати нові зразки продукції на розгляд регіональної дегустаційної комісії. Засідання комісії відбуваються щомісяця, в останній вівторок, у дегустаційній залі випробувальної лабораторії ДП «Тернопільстандартметрологія», вул.Оболоня,4, м.Тернопіль.

Довідки за тел: (0352) 52-61-36, 25-48-87, 25-28-36,

email: informte@ukr.net,

м.Тернопіль, вул.Оболоня,4,  к. 603,605