10.12.2015

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію»

Законом внесено до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію» зміни, якими уточнюється сфера його дії, а також встановлюється, що сертифікація харчової продукції, послуг і систем управління в державній системі сертифікації є добровільною. Прийняття закону спрощує доступ вітчизняної продукції на ринки СНД та світові; реалізує право виробника та споживача на отримання достовірної інформації про харчовий продукт; підвищує конкурентоспроможність української продукції.

Закон про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України “Про стандартизацію і сертифікацію”

Законом внесено до Декрету Кабінету Міністрів України «Про стандартизацію і сертифікацію» зміни, якими уточнюється сфера його дії, а також встановлюється, що сертифікація харчової продукції, послуг і систем управління в державній системі сертифікації є добровільною. Прийняття закону спрощує доступ вітчизняної продукції на ринки СНД та світові; реалізує право виробника та споживача на отримання достовірної інформації про харчовий продукт; підвищує конкурентоспроможність української продукції.

Закон про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України “Про стандартизацію і сертифікацію” >>>