Розроблено проект постанови КМУ, що описує модулі оцінки відповідності та правила їх використання

На Безымянныйвиконання статті 14 Закону України  «Про технічні регламенти та оцінку відповідності», який набере чинності 10.02.2016 р., підготовлено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження модулів оцінки відповідності, які використовуються для розроблення процедур оцінки відповідності, та Правил використання модулів оцінки відповідності для розроблення процедур оцінки відповідності».

Зазначена стаття закону визначає, що модулі оцінки відповідності, які використовуються відповідними центральними органами виконавчої влади для розроблення процедур оцінки відповідності, та правила користування модулів оцінки відповідності затверджує Кабінет Міністрів України.

Проектом постанови пропонується затвердити опис модулів оцінки відповідності, які використовуються для розроблення процедур оцінки відповідності та правила використання модулів оцінки відповідності для розроблення процедур оцінки відповідності.

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження модулів оцінки відповідності, які використовуються для розроблення процедур оцінки відповідності, та Правил використання модулів оцінки відповідності для розроблення процедур оцінки відповідності» (ЗАВАНТАЖИТИ)

Джерело: http://www.csm.kiev.ua