16.10.2015

Стан і перспективи харчової науки та промисловості

 08-09 жовтня 2015 року фахівці відділу з підтвердження і оцінки відповідності та сертифікації систем управління ДП «Тернопільстандартметрологія» прийняли участь у міжнародній науково-технічній конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», присвяченій 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Напрямки роботи конференції включали виступи учасників та обмін інформацією щодо:

  • Харчових технологій;
  • Харчової хімії і біотехнології;
  • Безпеки і експертизи харчових продуктів;
  • Стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів;
  • Економічних аспектів, пріоритетів та інновацій у виробництві харчових продуктів.

Начальник відділу з підтвердження і оцінки відповідності та сертифікації систем управління Хрупович Ю.Т. у своїй доповіді ознайомив учасників семінару зі змінами в підходах до стандартизації та сертифікації харчових продуктів і продовольчої сировини в Україні, новими законодавчими актами, що містять вимоги безпечності та якості харчових продуктів.