05.10.2015

 На допомогу підприємствам і підприємцям

 

Як при найменших витратах в найбільш короткі терміни освоїти випуск продукції, що відповідає всім сучасним вимогам та потребам споживачів?

 

На це та багато інших питань підприємці всіх форм власності можуть отримати відповідь у секторі стандартизації та інформаційного забезпечення нашого підприємства.

 

А саме:

 

1.Консультації з питань:

«З чого почати?»

«Як оптимально організувати процес виробництва ?»

«Якими документами необхідно керуватися ?» і т.д.

 

  1. Методична допомога при розробці та розробка:

– технічних умов та змін до них;

– технологічних регламентів;

– технічних описів;

– технологічних інструкцій;

-рецептур;

-проектів маркування та перевіряння текстів наявних етикеток;

-розрахунок поживної цінності та калорійності харчових продуктів

 

  1. Для закладів громадського харчування:

– розробка технологічних карт;

-розробка технологічних інструкцій;

– розрахунок поживної цінності та калорійності страв

 

Докладну інформацію і відповіді на всі запитання можна отримати за адресою:

 

м.Тернопіль

вул.Оболоня, 4

тел.(факс) (0352) 25-28-36