Безымянный

18 вересня завершується прийом робіт на конкурс дитячого малюнка

“Я хочу жити в якісному світі”

 

Формування у підростаючого покоління уявлення про якість і безпечність життя — запорука здорового суспільства у майбутньому. Саме популяризація руху за підвищення якості життя та формування у дітей, як наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якість продукції і безпечність навколишнього середовища є основною метою Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку “Я хочу жити в якісному світі”, проведення якого щорічно ініціюється Мінекономрозвитку України та проводиться на загальнодержавному та регіональному рівнях. До завершення регіонального етапу конкурсу лишилось зовсім небагато часу, але ще до 18 вересня 2015 року юні митці можуть встигнути проявити своє бачення якісного світу і подати виконані ними роботи на розгляд журі до ДП «Тернопільстандартметрологія».

Зокрема, свої здібності  можна продемонструвати у  трьох номінаціях :

 – “Я пізнаю якісну продукцію”,

 –  “Ми архітектори якісного світу”,

 –  “Кращий плакат на споживчу тематику”.

Майстерність оцінюватиметься в залежності  від  віку учасників у трьох  вікових категоріях :

1 категорія — 5-8 років,

2 категорія — 9-12 років,

3 категорія — 13-17 років.

На конкурс представляються виключно індивідуальні  творчі роботи, виконані   довільною графічною або живописною технікою (олівці, фломастери, фарби тощо). Рекомендований формат робіт: А-3.

Приймаються роботи як від окремих осіб, так і від навчальних закладів! Від кожного навчального закладу до участі в Конкурсі може бути подано не більше 20 робіт. Роботи, які не відповідатимуть формату А-3 чи А-2 до Конкурсу не прийматимуться.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити:

–         номінація;

–         назва роботи, техніка виконання;

–         прізвище, повне ім’я та вік автора роботи;

–         місце проживання;

–         коротка біографічна довідка з описом творчих досягнень та хобі;

–         назва навчального закладу, контактний телефон.

Оцінюватимуться малюнки компетентним журі за актуальністю та повнотою розкриття теми, рівнем володіння технікою виконання, творчим підходом, охайністю роботи та старанністю. А у жовтні відбуватиметься експозиція робіт учасників регіонального рівня конкурсу із урочистим нагородженням переможців. Роботи, які будуть визнані переможцями регіонального рівня у кожній із вікових категорій, візьмуть участь у загальнодержавному етапі конкурсу, який триватиме впродовж жовтня 2015 року.

Щороку за результатами загальнодержавного етапу конкурсу Мінекономрозвитку України для переможців організовуються виставкові та історико-культурні екскурсійні заходи пам’ятками столиці України, нагородження цінними та заохочувальними призами.

Тож, запрошуємо творчих дітей області проявити свої таланти та продемонструвати  бачення якісного та безпечного суспільства.  Бажаємо юним  митцям натхнення і успіхів, а , також, зауважимо, що за детальнішою інформацією про виставку –конкурс “Я хочу жити в якісному світі” звертайтесь до

ДП «Тернопільстандартметрологія»

м. Тернопіль, вул. Оболоня,4;

тел. (0352)25-28-36;  тел./ф. 52-61-36;

E-mail: tdcsms@tim.net.ua